A szénanátha korunk pestise -minden külön értesítés helyett

 

 

2010-07-07 16:02:56 - vron80 [hírszerző-pont-hu , komment]

Te Jó Isten! Rákosi jön vissza,kisebbségiként?Mi a jó büdös franc az a."demokratikus népakarat?? Könyörgöm Orsós Úr,a demokrácia "népakaratit"jelent.Tehát "NÉPAKARATI,NÉPAKARAT" van itt tudás kérem.

 

NEM! NEM SOHA!

A magyar dacos nemzet: Mink aztán nem értünk egyet, nem, soha!

 

Nem magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme folyt 1956-ban , nem dicsőséges, de anarchisztikus végül vérbe és feltétlenül szarba, mint   2010-es szezón divatszavába  fojtott irányított, tervszerű anarchiával kezdődött, amit Kádár és Szuszlov még azév június 8-án fundált ki 8-12 órás titkos megbeszélésükön, ami miatt Rákosiékat (jogosan) a guta ütögélte.

 

A jellegzetesen kismagyar béka [ugrálhattak] vízibivaly [rendíthetetlenek] harc a rendszerváltás „politikai paktum”-aival folytatódott és végül a senki által nem óhajtott szabadság helyett a várvavárt kiszolgálgatgatásba, normáknak megfelelésbe, benyalásba , opportunizmusba torkollott, önállóság helyett eladósodásba, felemelkedés helyett mucsai kivagyiskodó ejráérünkarraméges eccerélünk, igyunk, együnk, húzdrácigány-ba torkollott, az állandóan nyomják krachácsos reménytelen, bizalmatlan és testvéri irigységes   mély lelki, politikai és gazdasági válságba torkollott.

A magyar nemzet 2010 tavaszán még egyszer összegyűjtötte maradék illúzióit és a szavazófülkékben valami ellen és valaminek a reményében szavazott gondolván, hogy majd más kaszája áll a betontörmelékkel sittkupacokkal és bizbaszokkal meg háztartási szeméttel hányt reménytelen burgyinba bele, abba.  A győzelmet a magyar emberek a régi korrupt rendszer megdöntésével és egy szintén régi, korrupt, de valamivel kevesebbet umbuldázó (40 helyett 10-15%-os sápot szedő) rendszer, a „nemzeti együttműködés rendszeré”-nek megalapításával vívták ki. A magyar nemzet e valóban mélyen magyar történelmi ostobaságával megengedte az un.  „Országgyűlés”-nek és a felálló új kormányt kamarillának, hogy elszántan, Orbán Viktornak szólni se merve, véle az ellentmondást kerülve, tök ismeretlen és teljesen hülye kommunikációstanácsadók eszement ötleteinek felülve , a lényeget vagy fel sem ismerve vagy elhallgatván kukultan és rendíthetetlenül önhitten, oktalanságban, de a „kétharmad” igézte euforiában irányítsák azt a munkának nem nevezhető kipkedés-kapkodást, amellyel Magyarország nem  fogja építeni a nemzeti együttműködés rendszerét, mert ha ugyan & egyébként nem Orbán Viktor , de mégis a nemzeti egyetértésre szólít föl, akkor mink nem értünkl egyet, a szőlőbányász cigány gúnnyáját a kishittlernek, jaztat. Mert mink oszt nem!

NEM mi, hanem ők, a Magyar Országgyűlés egyik pártjának képviselői kinyilvánították, hogy a demokratikus népakarat alapján létrejött új politikai és gazdasági rendszert azokra a pillérekre emeli, amiknek még talpcölöpeit se verték le, bár nélkülözhetetlenek a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és összekötnék a sokszínű magyar nemzet tagjait, akik főleg ezt az összekötést nem akarják, a fiú az apját szembeköpi, a lány az anyjával ennfaszát kapatná be, mert az meg meri kérdezni, hol a tízóraija. Munka, otthon, család, egészség és rend lesznek közös jövőjük  tartóoszlopai, a kirekesztőeknek lehet, de nem   minknekünk, mert mink magyarok majd tuggyuk, hogy mi mit akarunk és azt nehogy már mások szabják meg, a kurvannyukat, jaztat!  A nemzeti együttműködés rendszere minden magyar számára az, amit ő gondol, van rendszere a „szocialisták”-nak meg liberálisoknak meg nemzeti kőkonzervatívoknak meg frászkarikáknak külön és majd ők tudják, hogy mi az, és Ugocsa Non Coronat, a vazsmegyeiek meg elmennek a vend gúnnyájukba, jabba, és a sok gazdagpestiek és nyomják krachácsot. , egyaránt nehogy már! NEM részesei határon   túl élő románok, akik idegyönnek és elveszik tőlünk a munkahelyeket. Meg a híg a sekély és a mélymagyarok sem, mert a mélymagyarok kirekesztőek és kész, mert mi tudjuk azt, azért! Lehetőség lehet valakik  számára és elvárás kicsodákok felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik, az jó hülye, mért nem emgy külföldre. Szilárd meggyőződésünk, hogy a nemzeti együttműködés nyilatkozata körül megvalósult bohózat szép példája annak, hogy NEM NEM SOHA  összefogással képtelenek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Nehogy már a cigány a magyarral, a liberális a nemzetiegyütműködővel, a téeszelnöktagozatos BotokszIldi-vel, az Ikarus a Credo-val összefogjon.  Ez a roppant erőket felszabadító összekülönbözés és elutasítás minden magyar ember, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, „politikai nézet”-ű , de méginkább politikailag már nem csak bealkonyult, de örökre besötétedett, leszakadt rolójú, éljen inkább bárhol, bármely pontján a világnak, sem mint itt, mindezeket tehát nagy reménytelenségre jogosítja le, nehogy már föl, és hosszú évtizedek után SEM NEM SOHA NEM adja meg a lehetőséget, hogy a magyarok végre a széthúzás helyett az összefogásra vagy legalább a külön-külön, de egyfelé húzásra adják –igába?-nem-nem soha!- magukat.


Erre tegye föl    életét meg a most következő éveit aki akarja, majd én, meg mink, meg ők, akik jobban tudják, meg okosabbak, mert két keresztbe gaz-szálat nem tettek és egy árva saját önálló de főleg új gondolatuk nem támadt (a fika kb 400 millió éves történetre tekinthet vissza…) na, majd ők azt csinálnak, amit akarnak, de hogy egyet nem értünk egymással, az kurvaélet!

  

 Szabó Dezső - aki egyetlen korpuszban képes volt megtestesíteni a nemzeti egyet nagyon nem értést . Ez a korpusz aztán stílszerűen az ostrom végén egy konyhaszekrényből készült koporsóban fortyogott  hevenyészett sírjában... http://nyugat.oszk.hu/html/alkotok/fotok/szabo_dezso_hub1_v1113_157_1963.jpg

Szerző: Frick László Emlékzenekar  2010.07.09. 05:13 3 komment

Címkék: pamflet

A bejegyzés trackback címe:

https://frickzenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr372140013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PesszimPista 2010.07.13. 23:00:44

Nu kak?
Ehhez még nem szólt hozzá senki?
Irrrgum-burrrgum, ha már nem címlapos vmi, akkor már mindenki nemszólhozzá?
Pedig üzenet volna benne . . . . némileg . . . is.
(Akkor legalább én, ha még csak emígyen is.)

Frick László Emlékzenekar 2010.07.15. 03:58:34

@PesszimPista: köpni nem akar senki (killercsiga nem ér rá) nyelni meg némán is lehet. Egyébként is a napi 20 olvasó négyötöde (indapass nélküli bejelentkezetlen) nőolvasó. És ha volt már ilyen kolléganőjük akkor pláne, mit szólnának hozzá...

killercsiga 2010.07.27. 00:14:38

nem értek én semmit, nemhogy egyet..
süti beállítások módosítása