Szád márki

 utazik a vonaton. A márki történetei ismeretesek. A sémájuk egyszerű. A márki inkognitóban éli az életét. Senki nem sejti a műsakálprémes, mogyoróvajszín , velúr hatású textilből varrt kabátos, kockás kalapos, dohánybarna pantallót és fekete, bundabéléses műbőr cipőt viselő férfiről, hogy ő nőket vetkőztet a szemével, análisan erőszakolja meg őket egy hangvillával vagy erős pistában tunkolja meg a vibrátort, mielőtt beléjük veti. Szád márki a szemével öl, pillantásával deflorál és vizelés közben gyakran gondolja azt, hogy a piszoár a főnökasszonya. Kedvencem az a jelenet, amiben Szád márki Az Éjszakai Gyors Hetesen utazott hazafelé és fölszállt a szinte üres buszra három hamutartószagú és kinézetű gothic csajszi. De ezt most átlapozom...

Szád márki ugyanis hivatalnok. Ezt az életét is hagyjuk , a nagy ukrán író, Gogoly után még mit is mondhatnánk ezügyben újat.

Szád márki Az Ünnepek végén édesanyjától utazott haza. Az édesanyja ezért a karácsonyfa leszedésével nem várta meg a vízkersztet. Minden friss szaloncukrot összegyűjtött az ő kisfiának.

A világon minden embernek van édesanyja. Vagy volt. Még dɔnaˈsjɛ̃ alˈfɔ̃ːs fʀɑ̃ˈswa-t is anya szülte, hát akkor a mi Szád márkinkat!

Vízkeleti Dezső sokkal erősebbnek és öntudatosabbnak érzi magát, mióta titokban Szád márki. Élete egyetlen kalandját évente újraéli: a két vonatút vidéki édesanyjához, ebből az odaút kilőve, örül, ha állóhelye ablaknál jut a folyosón. 1996. december 21-én egy prémgalléros nő mögött állt. Ha megfordult, tokája alá csiklandott az illatos prém s ő beszippanthatta egy húsvér nő testének szalonnásan tömbös páráját. A tiszta nő illata, akinek enyhe izzadsága csak fokozza a testébe dörgölt krémek aromáinak hatását. Azóta is ez az egyik legmámorítóbb emléke -ha nem számítjuk azt, hogy a German Goo Girls oldal egyik legtöbbet vásároló magyar látogatója.

Mindent úgy talált, ahogy eltervezte. A pszichopata, túl sokat maszturbáló és erősen túlfűlt szexuális fantáziájú csúnya diáklányok mindig az utolsó vagonba menekülnek, nincs az a kincs, amiért beülnének három kövér fokhagymaszagú piaci kofa közé (akik sárvári gyógyfürdőzésről térnek meg) .. csakis az utolsó vagonba, ahol barna bőrű, söröző fiúk izmos felsőtestén vakítóan fehérlik az atletta trikó.

A nők egyik legtitkosabb közös vonása az, hogy lehetőleg úgy választanak, hogy vágyaik ne teljesülhessenek. A kofák pl izmos, fiatal, atlettatrikós fiatalemberek húsára vágynak, ámde mégsem ülnek be az utolsó vagonba... Elvárnák, hogy a fiúk jöjjenek föl az utolsóelőtibe s inzultálják őket. És be kell vallanom, hogy vágyaiknak még ekkor is bátran ellenállván úgy törölnék pofán a legkikottázottabb fiút is, hogy a méregzöld műbőrrel vont fejtámasz adná a másikat...

Szád  régóta tervezte ezt, minden mozzanatot apróra kitervelt. A lány nem tudta magára zárni persze a fülkét, és ő dehogy is kérdezte meg, van-e szabad hely. A  kerékpárzárt duplán tekerte föl, majd összekattintotta. Mielőtt a lányhoz fordult, még háttal, a lényegre tapintott. Rémüléten döbbent rá: a lényeg kushad. A lényeg, ami annyit gyötörte már, mióta az eszét tudja. A legidétlenebb helyzetekbe került miatta. A főnökasszony kérte a dossziét s ő nem állhatott föl, mert a lényeg kitüremkedett a nadrágjából. És most?  Nincsen erekciója. Egy sóhajjal nyomta el rossz előérzetét: majd evés közben jön meg az étvágy.

A lány testéből áradt a falusi kisváros nyárikonyhájának bundáskenyérszaga: anyu ott készítette össze neki az ételeket és a süteményeket. Ezen kívül még az izgalom miatt savanykás izzadságszaga is volt a lánynak, valamint erős szájszaga: hat éve nem járt fogorvosnál -ebből kiszámíthatjuk, hogy az első szóróéven már túljutott az egyetemen.

Ellenállást nem tanusított, teste azonban íjként megfeszült, Szade alig boldogult vele. Terveiben megütötte a lányt, mert az ellenállt. Ezt azonban nem tudta mire vélni: mintha valami erős, rugós szerkezettel ellátott próbababával birkózott volna. A lány mellei keblek nélkül való puszta bimbók, amik az izgalom miatt megmerevedtek. "Legalább ezzel sem kell kínlódnom!" -futott át Szád márkin a gondolat, pedig a lányt vágyálmaiban spárgatökszerű falusilánykeblekkel képzelte el. Így csak a nadrágot, gondosan egybefogva a bugyival, rángatta le. A lány szétfeszített lábai közé állt s kikapcsolta övét. Szád farka oly töpörödött volt, hogy még egy pisilés is gondot okozott volna most neki. Az orális erőszak volt a B-terv. most erre váltott át tehát. A lány még soha nem csinált ilyet -Szade farka rémültében inkább még töpörödött.


A lány felzokogván arra gondolt: Lám, olyan csúf, semmi nőiesség benne, még ez a szatír sem képes megerőszakolni. Erre méghevesebben zokogott. Szade sajnálta a lányt, de érezte, lassul a vonat. Fölrántotta a sliccét, csatolta övét s a számkombinációt beállította a záron: ám hiába: az nem pattant szét. Végül a zokogó lány megkérdezte a kombinációt. Rágottkörmű, tömpe ujjacskáival újratekerte a kódot s a zár, ím kinyílt. A vonat fékezni kezdett. Szade zavarában a lányhoz fordult:
Köszönöm! További  jó utat! 

Erre a lány már szinte némán, fuldokolva zokogott.

Közben a vonat megállt. Szade a vagon elejére loholt, berántotta az ajtót s lereszkedett a lépcsőn. Piff, a nejlonszatyrokat a szaloncukrokkal a vonaton felejtette!

Azonban nem volt peron.
Marquis de Sade történetei olyan poénosak! Dramaturgiája már maieszünkkel kiszámíthatóbb, mint egy japán autó kuplungjának halála. Itt pl az éppen még főszereplő hanyattesik és a vonat levágja a fejét.

A valóságban azonban a mi Szádunk, míg bokája kificamodott, előre bukott a sötétben: a vasútállomás fényei jó 600 méterrel följebb világítottak. Itt a semmi volt, és még hó sem és még halál sem. Csak egy iszonyúan hasgató boka. És a nagy-nagy semmi.

A lány közben lerántotta az ablakot és kihányt, a sugárív jó tíz méterre Szád-tól loccsant a rozsdás, vasízű bazaltágyra.

A vonat pedig gyorsítani kezdett, az állomáson átrobogott.

Szád így került az isten háta mögé, kificamult bokával egy olyan állomásra, amin naponta négyszer áll meg vonat, de az autóbusz-vállalat ex-vasútifőtiszt menedzserei menetrendet gondosan úgy igazíttatták, hogy a négy kilométerre  fekvő kis faluba utazóknak másfél-két órákat kelljen várniuk a használtépítőanyagbeszerzők és átalakítók örömére lehagyott fűtetlen állomáson. Személyzet sincsen. Ügyeletes orvos pedig a harmadik faluban.

A történetek ám csak a filmeken és a tévéhiradókban, főként dramaturgiai okokból érnek véget. Pl azt már tudjuk, a vasútnak azért kell meghalnia, mert nincsen utas, de azt nem tudjuk, ez a tény mennyiben függ össze azzal, hogy a falu négy kilométerre, az ügyeletes orvos viszont tizenöt kilométerre van.

A lány mobiltelefonon értesítette a rendőrséget, támadóját hol találják meg. Ezután az atlétatrikós fiatal férfiak behatoltak a fülkébe és megerőszakolták. Nem elégedtek meg azonban a testierőszakkal, hanem ősi szokásaiknak megfelelően lekiterror alá vonták a lányt, mert az életben szinte soha nem találkoznak olyan nővel, aki tökéletes tisztaságban tartja a végbelét és tájékát. És ezen kívül még a füleit is megcsókolták, hökkenten, hol marad a megszokott keserű íz, és kiszívták a nyakát -ez a gesztus akkor lenne fontos, ha a lány feljelentést tenne.

 A lány persze nem tett följelentést, hanem a kollégiumba érkezvén megkereste csoporttársnőit és kért egy esemény utáni tablettát.

 

"Mi az? Van pasid?" -kérdezte gúnyosan mosolyogva a lány, aki a tablettát adta.

"Uhummm!!" -szólt a lány a teáscsészéről fölnézve. Most szép volt: pillantása, mint a 17 és féléves Audrey Tatou-é.

Majd lenyelte a tablettát.

 

Itt szakítom meg e végtelen történetet, jó éjszakát.

Szerző: Frick László Emlékzenekar  2010.01.05. 17:06 11 komment

Címkék: marquis de sade 2007

A bejegyzés trackback címe:

https://frickzenekar.blog.hu/api/trackback/id/tr991638704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

torok ős réme. 2010.01.05. 17:40:06

Frenetikus írás, az atlétatrikósokat ki kellett volna belőle hagyni.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.05. 18:51:24

nem kicsinyes gonoszkodás ez egy picit? persze jogos, meg paródija, meg minden, de valahogy nem jellemző..

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 19:03:06

@torok ős réme.:

Így van, a kofák és Kovács Lajos kalauz inzultálhatták volna a lányt.

Frick László Emlékzenekar 2010.01.06. 04:40:18

@torok ős réme.: Szivesen kihagytam volna, de sajnos ott vannak. Ha nem tudod kinyitni az utolsó vagon ajtaját, akkor nézz le az üveg alá, ott áll Dugó (más brancsban Törpe) , a golyókopasz, kigyúrt, őrködni. Fullkontakt fölszól hozzád, ha akár 177 magas vagy is: Mitleseee és lefejel.. azt nem kéne megvárni...

Dramaturgiai okokból viszont megfontolom a tanácsod és lehet, hogy a vágóasztal alá hullanak...

Frick László Emlékzenekar 2010.01.06. 04:42:56

@Panther_V: Kovács Lajos nálam A Jóságos Internetes Portál tulajdonost fogja játszani, fakóra mosott kékfarmerben , matróztrikóban ül a honvéd utcai későszecessziós iroda kora-eklektikus íróasztalánál és issza minden szavad! (Az autója viszont Honda, legfölsőkategóriás, mert ma már minden bunkó még képes Saabot is venni, hogy off-BMW-s offmercis és off-off-Audis lehessen)

Frick László Emlékzenekar 2010.01.06. 04:47:44

@Borziiii: Szádra vissza-reá hat a kicsinyes gonoszkodása. Igazából nem lett volna semmi gond, 2005-ben elkezdte ujjazni a Tatou-szeműt életeszerelme psija, már érezte a csiklandozás TÚLburjánzását, amikor egy közismerten serdülőlányos hullám mosta el a maradék eszét és elzavarta a srácot a vérbe.

Rendesen egy lány ilyen esetben beül a kofaasszonyok közé, elővesz egy könyvet miheztartásra és magán hagyja a sálat, amit durvin a szája-orra elé húz, hogy a kellemetlen illatokat az szűrje ki. (A kofaaszonyok ugyanis shine-kupakos parfümdezodorokat ÉS (ÉS!!!) nagyáruházakban kapható kimérős parfümÖKET használnak, plusz fokhagymáskaóbássz.

Viszont igazad is van.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.16. 00:12:18

Bazmeg, ez kibaszott jó, de valszeg csak én vagyok - ideképest - túl populárisch ízléssel.

Mindenesetre az anyagból Jean-Pierre Jeunet filmet vizualizálok, néhol egy-egy tarrbélás hosszúvágással.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.16. 00:13:32

...pedig ezt még olvastam volna tovább is...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.16. 00:37:12

@torok ős réme.:

Dehogy kellett volna, te fasz! Az egyik én voltam.

@Flat Eric / sta press:

Na, hát már szabadidőmbe' se jöhetek ide mívelődni?
süti beállítások módosítása